Volba sympaťáka Tipsport extraligy se blíží do finále

Aktuální zprávy
PÁ 3. 3. 2006
Dnem 1.3. startuje hlasování o vítěze fanouškovské ankety Sympaťák Tipsport extraligy, do jehož finále se probojovalo 14 zástupců všech extraligových klubů. Slavnostní vyhlášení vítěze, který v období od 1. března do 25. dubna 2006 dostane od svých fanoušků nejvíc hlasů, proběhne na slavnostním Galavečeru Tipsport extraligy 3. května 2006.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku Volba nejsympatičtějšího hokejisty Tipsport extraligy je jedním ze čtyř pilířů projektu Jde se na hokej!. Určena je všem fanouškům hokeje, zejména pak fanynkám. Sympaťák by však kromě vzhledu měl mít také dobré vystupování na ledě i mimo něj. „V této anketě nerozhodují statistiky produktivity, ale celková osobnost hráče a jeho charakterové vlastnosti,“ komentuje princip soutěže Jana Obermajerová, ředitelka BPA sport marketing, která projekt Jde se na hokej spolupořádá.

Finálová čtrnáctka se musela probojovat vyřazovacím kolem, kde všech 14 klubů hokejové extraligy nominovalo pětici hráčů. Hlasováním fanoušci vybírali z každé nominace jednoho hokejistu, který bude svůj klub reprezentovat. Vítězným Sympaťákem se stane hráč z finálové čtrnáctky, který obdrží nejvíce hlasů.

„Počet hlasů ve druhém kole byl velice vyrovnaný a finále bude zřejmě napínavé, protože rozhodovat bude každý hlas,“ dodává Jana Obermajerová. Není to však jediný důvod, proč pro svého oblíbence hlasovat. Tak jako v předešlých kolech ankety i ve finále čeká na jednoho z hlasujících fanoušků lákavá výhra.

Kromě dresu a permanentní vstupenky čeká vítěze fanouškovské soutěže také účast na slavnostním galavečeru 3. května, kde vítězi ankety Sympaťák Tipsport extraligy osobně předá cenu a společně s ním povečeří.

Hlasovat do ankety Sympaťák Tipsport extraligy můžete až do 25. dubna 2006 na jsnh.hokej.cz, kde mimo jiné také naleznete stav hlasování a dotazník s 10-ti otázkami u hlavičky každého finalisty. Dále jsou zde jména dalších výherců vylosovaných cen.

Klub                     Vítězný hráč       Hlasů v 1. kole
HC Moeller Pardubice     Ján Lašák          273
HC Vítkovice Steel       Jiří Burger        210
HC Slavia Praha          Tomáš Vlasák       288
HC Lasselsberger Plzeň   Roman Málek        375
HC Hamé Zlín             Martin Hamrlík     334
HC České Budějovice      Petr Sailer        250
HC Znojemští Orli        Marek Uram         265
Bilí Tygři Liberec       Milan Hnilička     388
HC Sparta Praha          Petr Bříza         207
HC Energie Karlovy Vary  Lukáš Mensator     321
HC Chemopetrol Litvínov  Robert Reichel     289
Vsetínská hokejová       Roman Stantien     365
HC Rabat Kladno          Martin Procházka   397
HC Oceláři Třinec        Jiří Polanský      203

Ve finálovém kole začinají všichni s počtem 0 hlasů!

Volba hokejového Sympaťáka je spolu s charitativní sbírkou pro dětské domovy, rodinnou zábavnou roadshow a Fly týmy součástí projektu „Jde se na hokej!“. Cílem celé akce je podpora a propagace hokejové sportu u široké veřejnosti.

NEWSLETTER