S Kladnem boj o osmičku

Naši soupeři
PÁ 2. 1. 2004
Z n o j m o - První zápas v novém roce sehrají Orli před domácím publikem proti hokejistům Rabatu Kladno. Ti dokázali v minulém kole proti Zlínu odčinit desetibrankový debakl z předchozího vzájemného duelu a porazit Medvědy 2:1. Momentálně se nacházejí na osmé příčce extraligové tabulky s pouhými dvěma body ztráty na šesté Znojmo. Jejich střelecká produktivita je však druhá nejhorší v celé soutěži.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku Že se bude hrát o postavení v tabulce, je však evidentní a mužstvo Kladna bude chtít zlepšit svoji bodovou bilanci s moravskými týmy. Spoléhat se bude na svou oporu v bráně, Zdeňka Orcta, na marodce je však stále útočník Martin Procházka a zřejmě také nenastoupí obránci Špelda, Chatrnúch, Zeman a Sláma.

Trenéři Znojemských orlů nechtějí měnit vítěznou sestavu z duelu proti Plzni. Proto i obránce Benák, který vstřelil vítězný gól, a útočník Milan Procházka nenastoupí od začátku. Se zdravotními problémy se v posledních dvou utkáních potýkal i druhý brankář Slávik a Dubovi kryl ze střídačky záda z Jihlavy zapůjčený Jaroslav Suchan.

Přehled vzájemných zápasů

NEWSLETTER